Tenis rezultati uživo, teniske statistike, tenis live

Uvjeti korištenja

Opće informacije
Sve informacije objavljene na webstranici TenisRezultati.com su informativnog karaktera. Ovdje ćete naći teniske live rezultate, statistike pojedinih tenisača i tenisačica, ATP i WTA ljestvicu, te ćete moći usporediti igrače u konkretnom meču. Sve informacije se redovno aktualiziraju. Live rezultate i starije rezultate je moguće prikazati i prema turnirima, odnosno odabrati u kalendaru stariji datum pa prikazati turnire i rezultate samo u određenom razdoblju.

Operater servera TenisRezultati.com ne snosi nikakvu odgovornost za točnost i aktualnost objavljenih informacija niti za moguće financijske ili druge štete uzrokovane korisniku korištenjem servera TenisRezultati.com. Na informacije koje su objavljene na serveru TenisRezultati.com odnosi se autorski zakon i bilo kakvo širenje ili objavljivanje dijela ili cijeline bez suglasnosti operatera u pismenom obliku je zabranjeno.

Linkovi i reklamne poruke / banneri
Hipertekst linkovi koji vode na druge servere, van servera TenisRezultati.com samo su informativnog karaktera i služe tome da se korisnik lakše orijentira dok traži informacije koje zahtjeva. Ne možemo osigurati legalnost, točnost, aktualnost, zaštitu osobnih podataka i drugu politiku servera do kojeg link vodi. U slučaju da se odlučite preći na server do kojeg vodi link, radite to na vlastitu odgovornost i operater servera TenisRezultati.com ne snosi nikakvu odgovornost za moguće probleme ili štete uzrokovane prelaskom na taj server.

Reklamne poruke/ banneri prikazane na webstranicama TenisRezultati.com ne moraju biti u skladu sa zakonima države u kojoj se trenutno nalazite, stoga prije korištenja usluga reklamiranih na TenisRezultati.com pažljivo provjerite nisu li iste u sukobu sa zakonima države u kojoj se trenutno nalazite.
<