Tenis rezultati uživo, teniske statistike, tenis live

TENIS LIVE TURNIRI


TENISKE LJESTVICE

Uvjeti korištenja

Opće informacije
Sve informacije objavljene na webstranici TenisRezultati.com su informativnog karaktera. Ovdje ćete naći teniske live rezultate, statistike pojedinih tenisača i tenisačica, ATP i WTA ljestvicu, te ćete moći usporediti igrače u konkretnom meču. Sve informacije se redovno aktualiziraju. Live rezultate i starije rezultate je moguće prikazati i prema turnirima, odnosno odabrati u kalendaru stariji datum pa prikazati turnire i rezultate samo u određenom razdoblju.

Operater servera TenisRezultati.com ne snosi nikakvu odgovornost za točnost i aktualnost objavljenih informacija niti za moguće financijske ili druge štete uzrokovane korisniku korištenjem servera TenisRezultati.com. Na informacije koje su objavljene na serveru TenisRezultati.com odnosi se autorski zakon i bilo kakvo širenje ili objavljivanje dijela ili cijeline bez suglasnosti operatera u pismenom obliku je zabranjeno.

Linkovi i reklamne poruke / banneri
Hipertekst linkovi koji vode na druge servere, van servera TenisRezultati.com samo su informativnog karaktera i služe tome da se korisnik lakše orijentira dok traži informacije koje zahtjeva. Ne možemo osigurati legalnost, točnost, aktualnost, zaštitu osobnih podataka i drugu politiku servera do kojeg link vodi. U slučaju da se odlučite preći na server do kojeg vodi link, radite to na vlastitu odgovornost i operater servera TenisRezultati.com ne snosi nikakvu odgovornost za moguće probleme ili štete uzrokovane prelaskom na taj server.

Reklamne poruke/ banneri prikazane na webstranicama TenisRezultati.com ne moraju biti u skladu sa zakonima države u kojoj se trenutno nalazite, stoga prije korištenja usluga reklamiranih na TenisRezultati.com pažljivo provjerite nisu li iste u sukobu sa zakonima države u kojoj se trenutno nalazite.
<